Pages

Nabil Fans

Klik-Klik

MARMUT CUTE

NAMA
EMEL
JENIS BAJU (RUJUK ATAS) A
B
JENIS KAIN COTTON
DRY FIT
KUANTITI BAJU 1
2
3 KE ATAS
WARNA BAJU (IKUT PILIHAN ANDA)
CADANGAN ANDA

Create a web form here

Rabu, 23 Mac 2011

Hamster Yang Kiut-Miut..!!

Disebabkan hari nie aku sungguh bosan.. so dari pagi td keje aku ngadap laptop uruskan blog alumni Alumni SMKTBg.. so aku da update pasal permohonan kemasukan ke IPT macam Matrikulasi.. Politeknik.. dan banyak lagi..! boleh rujuk kat alumni blog oke.. disebabkan petang nie balek awal 3.30 ptg.. aku pon dah x dak mood nak keje.. ngadap blog NabilStory lak.. jadi tengok la hamster yang kiut miut nie..! macam nak picitttttt jew pipi hamster nie..! haha.. 














5 ulasan:

  1. Salam...errrr..kalau nak picit jgn sampai terburai perut dia...kesiannnn hehe

    BalasPadam
  2. ni jenis apa? syria eh....nak 1

    BalasPadam
  3. nak jugak hamster free..
    hehe nak sepasang boleh la

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...