Pages

Nabil Fans

Klik-Klik

MARMUT CUTE

NAMA
EMEL
JENIS BAJU (RUJUK ATAS) A
B
JENIS KAIN COTTON
DRY FIT
KUANTITI BAJU 1
2
3 KE ATAS
WARNA BAJU (IKUT PILIHAN ANDA)
CADANGAN ANDA

Create a web form here

Sabtu, 16 April 2011

Kaki Novel - Cucur Bawang & Kopi 'O'


Hey..! Assalamualaikum... perhhhh.. lepas nie baru lar bole baca novel balik.. sebab aku pon dah abis practical.. so cuti dalam sebulan sambil2 study tu.. bole lar baca novel.. Novel yang aku nak share ngan korang nie antara novel yang popular kat MPH.. iaitu novel Cucur Bawang & Kopi O' karya saudara Hasrudi Jawawi.. sebenarnya aku beli dalam 2-3 minggu yang lepas.. tak ingat dah.. huhu.. Kebetulan dekat Popular Star Parade ada buat Book Fair.. so aku pon amik la kesempatan cari novel nie sebab banyak tempat yang aku cari semua habis stok.. aku beli dengan harga dalam RM20.00 sebab dapat diskaun.. so tips aku korang kena serbu kalau ada potongan harga kat mana2 kedai buku.. harga asal novel nie RM25.90 je.. so korang yang mana dekat dengan PWTC Kuala Lumpur.. pakat2 lar serbu kat sana pada 22 April-1 Mei 2011.. ruginyeeee aku!.. awat la buat jauh sangat.. malas nak p.. huhu..

Siapa sangka, cucur bawang telah mempertemukan mereka dalam satu ‘sketsa perang’ di tepi jalan. Dari insiden itu mereka bagai dijodohkan untuk bersua lagi. Kerana terdesak dan kabur mata dengan gaji yang ditawarkan, Rudiana terpaksa berkahwin dengan Iskandar dalam rahsia atas dasar kerja semata-mata. Bila sudah duduk serumah...

Siapa sangka, cucur bawang telah mempertemukan mereka dalam satu ‘sketsa perang’ di tepi jalan. Dari insiden itu mereka bagai dijodohkan untuk bersua lagi. Kerana terdesak dan kabur mata dengan gaji yang ditawarkan, Rudiana terpaksa berkahwin dengan Iskandar dalam rahsia atas dasar kerja semata-mata.

Bila sudah duduk serumah, mulalah berputik satu perasaan aneh dalam hati mereka walaupun masing-masing masih keras kepala. Namun, egois masing-masing terlalu tinggi melampaui Gunung Everest. Perkahwinan mereka hanya sekadar di atas kertas dan terus menjadi rahsia.

Kemunculan Khairulnizam membuatkan Iskandar gelisah bila kawan baiknya itu tertarik hati dengan Rudiana, isterinya yang mula dicintainya tanpa sedar itu. Mampukah Iskandar melihat isterinya menjadi kekasih kawan baiknya sendiri?


Blog Novelis.. Hasrudi Jawawi...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...